Кримінал

Військовослужбовець за збут наркотиків жителям Гончарівського отримав два роки

За публічного обвинувачення військової прокуратури Чернігівського гарнізону Центрального регіону України засуджено до двох років позбавлення волі колишнього військовослужбовця військової служби за контрактом за вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України («Незаконне придбання, зберігання, перевезення та збут психотропних речовин у великих розмірах»).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наркоділки в погонах збували наркотики в навчальному центрі ЗСУ на Чернігівщині

Як повідомлялося на офіційному сайті Військової прокуратури Центрального регіону України, встановлено, що у період із липня по вересень 2018 року військовослужбовець військової частини А1815, діючи з корисливих мотивів, з метою особистого збагачення, неодноразово здійснював збут психотропної речовини амфетаміну цивільним мешканцям смт Гончарівське Чернігівського району Чернігівської області.

Таким чином заповзятливий військовослужбовець загалом зумів збути амфетаміну загальною масою понад 1,8 г, отримавши натомість грошові кошти в сумі 3 200 грн.

Суд, оцінивши зібрані в кримінальному проваджені докази військової прокуратури, вироком від 26.12.2018 року визнав колишнього військовослужбовця військової служби за контрактом винним у вчинені злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, та призначив останньому покарання у вигляді позбавлення волі строком на два роки з конфіскацією майна.

Запобіжний захід обвинуваченому у вигляді тримання під вартою залишено без змін.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

Ще статті по темі

Back to top button