Суспільство

Суму одноразової матеріальної допомоги чернігівцям можуть збільшити у п’ять разів

Суму одноразової матеріальної допомоги мешканцям Чернігова, що виплачується з міського бюджету, можуть збільшити у п’ять разів – з 1 000 до 5 000 грн. Про це йшлося на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради. Відділ звернень громадян отримав доручення розглянути цю ініціативу і якнайшвидше її реалізувати.

«Таку суму виплачуватимемо в тих випадках, якщо, наприклад, у родини згорів будинок і ніде жити дітям», – зауважили члени виконавчого комітету.

Але підвищену матеріальну допомогу Чернігівська міська рада надаватиме не більше п’яти разів на місяць п’ятьом різним людям, відповідно, аби не роздати всі бюджетні гроші. Перед цим комісія докладно вивчатиме проблему чернігівця, який звернувся по гроші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині соціальну допомогу отримували злочинним шляхом

До речі, на засіданні виконавчого комітету начальник відділу звернень громадян Ірина Брусильцева доповіла, що за перші півроку міськрада використала всі гроші, які передбачалися на надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям Чернігова, а саме 1 280 000 гривень. На наступні півроку Брусильцева просила ще 1,5 млн, це вже з урахуванням збільшеної матеріальної допомоги. Члени виконкому проголосували за це одностайно.

Ще статті по темі

Back to top button