Суспільство

Чернігівський рятувальник отримав урядову відзнаку

В.о. Міністра МОЗ України Уляна Супрун в будівлі Міністерства 27 жовтня вручила Подяку «За відданість справі добровільного рятівництва та чітку громадську позицію рятувальнику з Чернігівщини Миколі Магалинському.

Нагадаємо, 29 вересня провідний інспектор Козелецького РВ Управління ДСНС України у Чернігівській області Микола Магалинський став свідком дорожньо-транспортної пригоди на трасі Київ-Чернігів.

Про це ЧЕline повідомили в ДСНС України у Чернігівській області.

Рухаючись на власному мотоциклі в дзеркало заднього виду він побачив, що його намагається обігнати легковий автомобіль Renault. Під час маневру відбулося зіткнення машини з мікроавтобусом Mersedes.

Внаслідок ДТП легковик розвернуло та перекинуло в кювет. Побачивши це, Микола негайно зупинився, викликав до місця події підрозділ ДСНС, дві карети швидкої допомоги, співробітників Національної поліції та почав деблокування постраждалих.

Із заднього пасажирського сидіння він витяг маленького хлопчика та двох жінок і відніс їх від машини, з відсіку двигуна якої йшов дим. Вимкнувши замок запалювання двигуна, рятувальник перерізав ремені безпеки та звільнив водія, який знаходився у непритомному стані.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button