Суспільство

У Добрянці працюють над благоустроєм селища (Фото)

*Актуально

У селищі Добрянка на Ріпкинщині депутат від «Нашого краю» Сергій Коноваленко дбає про благоустрій території населеного пункту.

«Ми розпочали впорядкування одного зі старих кладовищ, спилюємо аварійні дерева. Створюємо порядок на окремих вулицях селища (вулиця і провулок Героя Смирнова, вулиці Гагаріна, Святодмитрівська та Богдана Хмельницького), викошуємо траву. Переважно долучаються представники громадськості, також працюють мої сини. У силу своїх можливостей нас підтримує селищна рада», – говорить він. Сергій Коноваленко уточнив, що роботи із впорядкування Добрянки розпочалися ще восени, а навесні їх просто продовжують. Адже, на його переконання, дбати про свій населений пункт – це не депутатський обов’язок, а громадянська позиція, яку варто виховувати в усіх жителів.

Серед проблемних питань депутат від «Нашого краю» називає освітлення вулиць, яке вкрай необхідно відновити в Добрянці. Він сподівається, що цей проєкт вдасться реалізувати в громаді найближчим часом.

Крім своєї активної депутатської діяльності, Сергій Коноваленко має хобі – створив етнографічний музей і музей ляльок, які виготовляє власноруч. До речі, для маленьких діток, учасників бойових дій екскурсії цими музеями є безкоштовними.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button