Суспільство

Театр абсурду триває: помічник Микитася заявив, що його шеф – не політик

Ні для кого не секрет, що виборці округу № 206 вже й не пам’ятають, який на вигляд переможець проміжних парламентських виборів Максим Микитась.

Адже народний обранець, вирішуючи свої питання, геть забув про народ, який у нього повірив, і не поспішає зустрічатися з людьми та виконувати обіцянки.

В ексклюзивному інтерв’ю ЧЕline помічник народного депутата Микитася Федос Носенок узагалі повідомив приголомшливі речі.

«Депутат Максим Микитась політикою не займається. Він – не політик», – ошелешив помічник.

Потім, щоб якось викрутитись із ситуації, додав, що депутат займатиметься економікою.

«Зараз ми над цим працюємо», – запевнив Носенок. За його словами, Микитась уже майже на 70 % виконав усе, що обіцяв під час виборів.

«Наразі я збираю інформацію, що ще не зроблене. І обов’язково усе довиконаємо. Я вже проїхав багато населених пунктів округу. Роботу народного депутата в районах сприймають нормально», – повідомив помічник.

Добре, що телефон не червоніє від сорому і в очі тому, з ким розмовляєш, не треба дивитись. Та це півбіди. А ось за людей прикро. Хоча, з іншого боку, бачили очі, кого обирали.

І насамкінець ще одна обіцянка-цяцянка.

«Максим Микитась, ймовірно, приїде до Чернігова в середині листопада, коли в обласному центрі відкриватимуть громадську приймальню. Разом із ним ми проїдемо по всьому округу», – зазначив помічник.

Як кажуть, поживемо – побачимо.

Ще статті по темі

Back to top button