Суспільство

«Теренова гра «Легенда» зібрала патріотично налаштовану молодь

З метою підвищення рівня національної свідомості молоді, залучення дітей та молоді до систематичних занять спортом та ведення здорового і безпечного способу життя, виявлення та розвитку лідерських здібностей, колективної та командної свідомості і відповідальності, забезпечення комунікації між молоддю різних регіонів області, з 04 по 06 жовтня 2019 року громадською організацією «Сіверська Січ» спільно з ГО «Дозір «Крук» та Ічнянським козацьким полком, у с. Максимівка Ічнянського району Чернігівської області проведений захід «Теренова гра «Легенда».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відбувся крос пам’яті Віктора Філіпова

Захід — переможець конкурсу з визначення проектів національно-патріотичного спрямування, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету, за підтримки Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

В рамках заходу 110 молодих людей з різних районів Чернігівської області були поділені на команди, колективно обирали лідера, навчалися приймати рішення в екстремальних ситуаціях, діяти взаємозалежною командою і групою команд.

Для учасників проведені історичні лекції, заняття з туризму, медицини, топографії, виживання, основ самозахисту, саперної справи тощо. Також молодь пограла в Теренову гру та «Страйкбол».

Відбулись цікаві зустрічі з учасником Революції Гідності, волонтером Андрієм Пановим, на якій були представлені історичні зразки грошових знаків, які існували в різні часи на території України, а також з воїном московсько-української війни, співзасновником видавництва «Zалізний тато» Олексієм Бешулею та відомим журналістом Ростиславом Мартинюком.

Департамент сім’ї, молоді та спорту ОДА

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button