Суспільство

«Теревені»: у Чернігові стартував новий проєкт обговорень актуальних тем (Відео)

У складний час конструктивний діалог здатен допомогти людині ухвалити вірні рішення та бути впевненішою у своїх діях.

Формат конструктивного діалогу для чернігівців створили на заході «Теревені», що сьогодні відбувся вперше. 

«Це один із серії заходів, які ми плануємо, під назвою «Теревені». Це такий проєкт соціальний, який матиме на меті порушувати соціально-важливі та цікаві питання для аудиторії»,- Наталія Висіканець – представниця громадської організації «Жіночий формат».

Сьогоднішньою темою для «теревенів» стало питання початку нового навчального року. До вересня залишилось зовсім трохи, а отже зовсім скоро дітям доведеться повернутися за парти. Та через війну мало не перед кожною родиною постає питання: а чи варто йди до школи офлайн?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обіцяють найтяжчу зиму: як у громадах Чернігівщини готуються до сезону холодів

«На початку обговорення ми презентували дослідження, яке публікували в ФБ. Воно не є репрезентативним, як соціологія, але демонструє певні настрої батьків, дітей і вчителів, адже саме вони відповідали на запитання. Нам було дуже цікаво, як визначають форму навчання для себе ці категорії. На які моменти ставлять акценти, яку форму навчання вважають найвідповіднішою для своєї дитини»,- Наталія Висіканець – представниця громадської організації «Жіночий формат».

Бути чи не бути, батькам допомагали розібратися запрошені спікери.

«Нашими запрошеними спікерами є директори, представники шкіл, педагоги, батьки дітей, які навчатимуться в цих школах»,- Наталія Висіканець – представниця громадської організації «Жіночий формат».

Ця зустріч – не остання. «Теревені» продовжуватимуть свою роботу, втім, уже з новими темами. Якими вони будуть і коли відбуватимуться нові зустрічі, можна дізнатись на сторінці «Соціальний діалог» у ФБ.

«Але ми обов’язково будемо анонсувати наші наступні події»,- Наталія Висіканець – представниця громадської організації «Жіночий формат».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Таліна Тарасенко
Оператор Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button