Суспільство

«Тойота» чи «Ніссан»: автомобільний блокбастер у Чернігові триває

Нещодавно вийшла наша стаття під назвою «Мильниа бульбашка під брендом «Тойота» про ТОВ «Соллі-Плюс. Чернігів», яке позиціонує себе в якості офіційного дилера бренду «Тойота» в Чернігові. Публікація була підготовлена на основі відкритих фактів та офіційних джерел про «офіційного» дилера «Тойота» ТОВ «Соллі-Плюс. Чернігів».

Проїжджаючи повз дилерський центр ТОВ «Соллі-Плюс. Чернігів» ми помітили оголошення на фасаді автосалону: «працюємо в сусідньому салоні», яке було надруковане на звичайному папері та приклеєно до вікна біля центрального входу в «офіційний» дилерський центр.

Наше здивування не обмежилось таким креативним підходом (мабуть, це оголошення підготовлене згідно з корпоративних стандартів «Тойота») в оформленні автосалону. Як ми потім зрозуміли, що дилер «Тойота» дійсно знаходиться в сусідньому салоні «Ніссан»…

Нагадаємо, ТОВ «Соллі-Плюс. Чернігів» почало свою діяльність у лютому 2023 в якості нібито офіційного дилера «Тойота», згідно інформації, розміщеної на сайті ПІІ «Тойота Україна» – офіційного дистриб’ютора автомобілів «Тойота» в Україні та зовнішньої реклами в м. Чернігів від того ж таки ТОВ «Соллі-Плюс. Чернігів».

Виникає логічгне запитання – чому через 6 місяців двері дилерського центру ТОВ «Соллі-Плюс. Чернігів» зачинені і персонал вітає клієнтів в автосалоні «Ніссан»?

Нагадаємо, що ми звернулися за відповідними коментарями як до ТОВ «Соллі-Плюс. Чернігів» так і до ПІІ «Тойота Україна».

Але, на жаль, поки не отримали ніяких відповідей.

Далі буде…

*Імідж

Ще статті по темі

Back to top button