Суспільство

Тому що люблю: в Чернігові запустили флешмоб до Дня Державного Прапора

За ініціативою першого заступника голови Чернігівської райдержадміністрації Лариси Юрченко, яка очолює відокремлений підрозділ Громадської організації «Спілка жінок Чернігівщини» напередодні Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України проведено цікавий флешмоб, у якому взяли участь активні учасниці організації, зокрема директор Центру соціальних служб обласної адміністрації Алла Кот, директор і начальник відділу Районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді Зореслава Кудлай та Оксана Булах, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Тетяна Мірошниченко, головний спеціаліст РДА Ганна Зарецька та головна редакторка газети «НК» Наталія Бушай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Притула відзначатиме День Прапора на Чернігівщині

Сонячні й небесно-блакитні кольори головного державного символу України надихнули громадську спілку жінок на цікавий флешмоб. Вони вдягли вбрання жовтавих і синіх відтінків, щоб засвідчити рідній країні свою любов і привітати її з днем народження!

«Запрошуємо долучитися до нашого флешмобу інших чарівних панянок, колективи установ та організацій, – каже Лариса Юрченко. – Для заходу ми обрали назву «Тому що люблю!», бо ж Україна починається у серці кожного з нас»!

Чернігівська РДА

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button