Суспільство

Трасу Київ- Чернігів — Нові Яриловичі продовжують ремонтувати (Фото)

На ще одній ділянці дороги М-01 Київ- Чернігів — Нові Яриловичі розпочато ремонтні роботи. Нове покриття буде влаштовано на ще семи кілометрах міжнародної траси. Ділянка від 192-го по 199-й, що починається у смт Ріпки і закінчується за мостом через струмок на 199-му кілометрі дороги.

Підрядна організація, що виконує роботи з поточного середнього ремонту, — ВАТ «Дорожньо-будівельний трест № 2 Гомель». Зараз підрядник знімає старе покриття за допомогою фрезерування. Це підготовчий етап до укладання нових шарів асфальтобетону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Капремонт траси Чернігів-Київ завершать у 2021 році

В межах поточного середнього ремонту на цій ділянці планується: влаштувати два шари нового дорожнього одягу, укріпити узбіччя, відремонтувати два мости, облаштувати обстановку на дорозі, влаштувати посадковий майданчик та новий автопавільйон, встановити автономне освітлення на пішохідних переходах.

За амбітним планом Укравтодору, цьогоріч у Чернігівській області планується ремонтами охопити 196 км доріг державного значення. Роботи виконуються в рамках Програми президента України «Велике будівництво».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прес-служба САД у Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button