Суспільство

Троє молодиків зірвали тюльпани з клумби в центрі Чернігова

Сьогодні, 3 травня, близько третьої ночі на лінію «102» зателефонував чернігівець та повідомив, що на проспекті Миру поблизу зупинки громадського транспорту «Готель Градецький» група молодих чоловіків розбила ліхтарі на паркувальному майданчику. Вони несли з собою чималу кількість живих тюльпанів. За вказаною адресою був направлений один із екіпажів патрульної поліції.

31895390_1813600408944301_3089070286079787008_nЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вандали залишили чернігівську багатоповерхівку без газу

Прибувши на місце, патрульні практично одразу помітили трьох хлопців із великими букетами тюльпанів. Їхній опис повністю збігався з тим, що повідомив заявник.

Молоді люди мали зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння і спочатку намагалися робити вигляд, що не розуміють, у чому справа. Коли ж на місце прибула слідчо-оперативна група, тон їхньої розмови змінився.

З’ясувалося, що хлопцям 20, 21 та 22 роки. Всі троє приїхали до Чернігова з різних районів області на навчання.

Зізналися, що квіти зірвали неподалік – з клумби на перехресті проспекту Миру з вулицею Софії Русової.

Загальна кількість зірваних квітів склала 68 штук.

Після медичного огляду на встановлення факту алкогольного сп’яніння, результат якого виявився позитивним, та складання адміністративних матеріалів за ст. 178 Кодексу України про адміністративні правопорушення – поява у громадських місцях у п’яному вигляді, трійця продовжила спілкування з правоохоронцями вже у Чернігівському відділі поліції.

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Просто моральные уроды….Заставить теперьбы их посадить,пополоть.Дак еще может быть им и штраф впаяют курам насмех,как тем которые в подземке лампы посрывали….

      1. Виправні роботи(самому посадити,виростити і в кілька разів більші плоші,ніж ті, що пошкодили!!!),а штраф то таке -ніхто не знає куди ті пару гривень ідуть!.

Back to top button