Суспільство

ЦВК зареєструвала Людмилу Давиденко кандидаткою в народні депутати по 208 округу Чернігівщини

На виконання рішення Верховного Суду Комісія зареєструвала кандидата в народні депутати України, який балотується в ОВО № 208 у порядку самовисування на проміжних виборах народного депутата України 25 жовтня 2020 року Людмилу Давиденко.

Давиденко Людмила Олексіївна, народилася 5 лютого 1980 року в місті Бахмач Бахмацького району Чернігівської області, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу, відсутні відомості щодо партійності, проживає в місті Києві, судимість відсутня, самовисування.

У звʼязку з цим ЦВК внесла відповідні зміни до постанови ЦВК від 29 вересня 2020 року № 317 “Про форму, колір і текст виборчого бюлетеня з проміжних виборів народного депутата України 25 жовтня 2020 року для голосування в одномандатному виборчому окрузі № 208”, доповнивши її додаток відомостями про вказаного кандидата в народні депутати України.

Таким чином на проміжних виборах народного депутата України 25 жовтня 2020 року в ОВО № 208 зареєстровано 18 кандидатів у народні депутати України.

Відділ взаємодії із ЗМІ Секретаріату Комісії

Ще статті по темі

Back to top button