Суспільство

У 1-й школі відкрили майданчики для баскетболу та стрітболу

Гумове покриття, глядацькі трибуни, новенькі баскетбольні кільця та сучасна зручна роздягальня – реконструкція баскетбольного майданчика на території школи №1 нарешті добігла свого кінця, всі роботи повністю завершені, об’єкт готовий до експлуатації. 25 вересня його урочисто відкрили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Добрянській ОТГ відкрили дитячий майданчик (Фото)

Реконструкція майданчика тривала впродовж року. Спеціальне покриття, трибуни для глядачів, сучасне освітлення – все це тепер відповідає всім вимогам Федерації баскетболу та дає змогу проводити баскетбольні змагання найвищого рівня.

d2ec474aec5de94f63da4f1c57725ca9-big1080

«Роботи зроблено повністю, підрядником приведено територію до ладу і вже повністю підключено освітлення. Вартість проєкту становила 5,2 млн грн, однак підрядною організацією були виграні торги через систему «Прозоро», тобто сума стала менше: 4,7 млн грн плюс додаткові роботи, це приблизно 4,9 млн грн. Проєкт робився рік, відбулося невеличке затримання, але це пов’язане з додатковими роботами, підключенням до мереж, зміною покриття на більш якісне та зручніше для гри в баскетбол», – прокоментував заступник начальника Управління капітального будівництва Чернігівської міської ради Олександр Макаров.

Перші загальноміські змагання на нових майданчиках відбудуться вже завтра – це Відкритий кубок міста Чернігова з вуличного баскетболу серед молоді до 17 років.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button