Суспільство

У 37-му садочку ведмідь завалив будинок (Фото)

До Дня захисту дітей батьки 11-ї групи ДНЗ № 37 влаштували своїй малечі сюрприз.

Разом із вихователями та адміністрацією садочка написали новий сучасний сценарій вистави за старою казкою «Теремок». Сценарій для лялькового спектаклю готували кілька тижнів. Спеціально для вистави керівник дошкільного закладу відбирала музичні композиції.

Головні ролі виконали батьки дітей 11-ї групи.

«Я з радістю грала роль Лисички-Сестрички, – розповідає мати Надія Мишко-Куліш. – Приємно було чути за ширмою, як наші діти сміялися та переживали кожну мить з героями казки. Це ще більше надихає».

Стару казку на новий лад діти слухали із захопленням, а головне – не впізнали голоси батьків. Здивуванню не було меж, коли вихователі – ведучі свята – оголосили імена акторів.

«Це заходи виховання та співпраці з батьками, – пояснює завідувач садочка Тетяна Середа. – Це наша гарна традиція, коли батьки беруть активну участь у житті садочка. Це створює затишну атмосферу в нашому закладі, а тому діти навчаються цінувати сімейні цінності».

Психологи радять батькам частіше влаштовувати спільні з дітьми проекти. Це зміцнює родинні зв’язки та допомагає налагодити містки розуміння.

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

5 коментарів

  1. Щось багато сьогодні про 37 садочок, а шо інших не існує ? Там теж цікаві свята проходять

  2. І де він, цей 37 садочок? Хоч би натякнули адресу, автори!

  3. Кому треба, той знає, де цей прекрасний садочок. Туди черги шикуються.

  4. Може, й в інших щось було, та мабуть, не таке гарне та оригінальне,як у цьому. Зате із інших не вилазять дитинець та ще одне мерське тб. Усе вилизують ставлеників білогури. А про цей сад я ще не чув. Хоча теж цікаво, де його місце знаходження. Автори варто таке вказувати. От мені наступного року дитя вести. Мо б і повів туди, так де ж він? І заглавіє таке пр думали… думав,может з цирку ведмідь утік,як ото тигр десь….

Back to top button