Суспільство

У Батурині рятувальники провели спеціальні заняття

8 листопада співробітники Ніжинського районного управління ДСНС України провели з працівниками Національного історико-культурного заповідника «Гетьманська столиця» заняття щодо дотримання правил пожежної безпеки. Про це повідомляють у Головному управлінні ДСНС України в Чернігівській області.

Рятувальники довели до всіх присутніх статистичні дані щодо кількості пожеж, які виникли на території району, розказали про основні причини їх виникнення та наслідки. Роз’яснили основні правила пожежної безпеки в побуті, на робочому місці, а також нагадали порядок дій у разі виникнення пожежі або іншої надзвичайної події. Особливу увагу фахівці ДСНС приділили алгоритму дій у разі виявлення вибухонебезпечних предметів та при отриманні сигналу оповіщення «Повітряна тривога».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гриби не варті життя: рятувальники нагадують про заборону відвідування лісів

Крім того, присутні дізналися про види та принцип дії первинних засобів пожежогасіння, а також – як правильно їх використовувати під час виникнення загоряння.

Насамкінець рятувальники наголосили на тому, що елементарні знання правил пожежної безпеки, їх дотримання та своєчасне оповіщення відповідних служб можуть зберегти життя та здоров’я людей.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button