Суспільство

У Бобровиці встановлять будинок для одружень

*Актуально

Депутати від політичної партії «Наш край» Бобровицької міської ради підтримали встановлення весільного будинку. Як повідомила депутат від партії «Наш край» Бобровицької міськради Тетяна Олешко, відповідне рішення схвалено на черговій сесії міськради.

За її словами, у Бобровиці будівля районного РАГСу збудована у роки радянської влади. У період незалежної України її жодного разу не ремонтували. Місцевий будинок урочистих подій зовсім не урочистий і має вигляд звичайного помешкання, тому й не дивно, що брати шлюб там місцеві жителі не поспішають.

Переважна більшість молодят влаштовують офіційну церемонію одруження у Чернігові, Носівці, Козельці, Степових Хуторах – будь-де, але тільки не у рідній Бобровиці. Адже, за їхніми словами, до місцевого «ЗАГСу» страшно заходити!

«Проблемою місцевих закоханих, які мають намір одружитися у рідному місті, але вимушені витрачати час у найкращий день свого життя на переїзди, перейнявся один з меценатів. Він ініціює спорудження будиночку для одружень. Тож, можна сподіватися, у разі підтримки цієї ініціативи громадою, весільний будинок у національному стилі з’явиться вже цього літа у мальовничому місці у центрі Бобровицької громади», — розповіла Тетяна Олешко.

Депутати міськради підтримали ініціативу та надали дозвіл на встановлення весільного будинку поблизу місцевого краєзнавчого музею.

Пресслужба обласної організації партії «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button