Суспільство

У Бобровицькій ОТГ з’явився додатковий підрозділ місцевої пожежної охорони

У п’ятницю, 15 червня у селі Козацьке Бобровицького району Чернігівської області урочисто відкрили підрозділ місцевої пожежної охорони.

До штату підрозділу увійшли 7 вогнеборців, які забезпечуватимуть пожежну та техногенну безпеку на території 7 населених пунктів Бобровицького району.

У цілодобовому режимі нестимуть службу 2 вогнеборців. Особовий склад новоствореної Козацької місцевої пожежної команди отримав від керівництва УДСНС України у Чернігівській області сертифікат і ключі на пожежно-рятувальний автомобіль, посвідчення про проходження спеціальної підготовки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Менська ОТГ закликала батьків ремонтувати школи і садки за власні кошти

Від районної державної адміністрації – 3 комплекти бойового одягу, а також від почесних гостей та громади інші подарунки та побутову техніку для забезпечення потреб особового складу під час несення цілодобового чергування.

Після урочистого перерізання стрічки, почесні гості мали змогу оглянути приміщення підрозділу, ознайомитися з технікою та озброєнням рятувальників, а вихованці місцевого навчального закладу подарували гостям свята запальний український танок.

Джерело: Громади Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button