Суспільство

У Борзнянській ОТГ готуються до виборів

*Актуально

У Борзні відбулися збори районної партійної організації «Нашого краю». Учасники заходу розглянули основне питання – висунення кандидата на голову Борзнянської міської ради та кандидатів у депутати міської ради на місцевих виборах, що відбудуться 30 червня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія «Наш край» братиме участь у позачергових парламентських виборах

Кандидатом на голову Борзнянської міської ради представники «Нашого краю» висунули депутата районної ради від «Нашого краю», очільника громадської приймальні народного депутата Миколу Галепу. Він також очолив список депутатів від партії «Наш край».

Також кандидатами до міськради партія висунула 26 жителів громади. «Серед кандидатів від партії – добре відомі у Борзні та селах громади люди: підприємці, робітники, лікарі, освітяни, представники інтелігенції, селян», – зазначив Микола Галепа.

Це депутат Борзнянської міської ради Анатолій Горбащенко, за участі якого здійснено суттєві кроки щодо покращення водопостачання у Борзні, прокладено 0,5 км водогону, виготовлена проектна документація щодо буріння свердловини глибиною близько 400 м. Ще у команді «Нашого краю» – лікар Анатолій Обозний, регіональний директор із соціальних питань СТОВ «Дружба-Нова» Віталій Давидов, завідувач Оленівського ФАПу Юрій Дусь, приватні підприємці Григорій Чабак, Світлана Одарченко, домогосподарка Людмила Пшенична та інші наші земляки.

У Борзні команда «Нашого краю» об’єднує фахівців своєї справи, авторитетних людей, тих, кому не байдужа доля майбутньої Борзнянської громади та її жителів. Вони вже працюють заради розвитку свого краю.

Прес-служба обласної організації партії «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button