Суспільство

У чернігівських магазинах можуть бути небезпечні презервативи

В Україні на ринок потрапили браковані презервативи Durex RealFeel в упаковках по 3 і 12 штук. Повідомляє  УНН з посиланням на Держлікслужбу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нітрати і радіація: на «Центральному» ринку назвали небезпечні продукти

«ТОВ «РЕККІТТ БЕНКІЗЕР УКРАЇНА» — представник виробника Reckitt Benckiser Healthcare (UK) Ltd, Велика Британія, які виготовляють презервативи Durex, з метою контролю своєї продукції придбали виріб свого бренду в інтернеті під номерами партій, які раніше були не допущені в обіг і вважалися знищеними. Повна назва — «Презервативи латексні з силіконовою змазкою Durex® RealFeel (натуральні відчуття), 3 шт. та 12 шт.» партії №: 1000433147, 1000494067, 1000474803. Вказані партії не відповідають вимогам технічних регламентів щодо медичних виробів. Через зазначену проблему вони (партії) не отримали дозвіл на продаж, однак, таки з’явилися незаконним чином на ринку України», — повідомили у прес-службі. 

Задля захисту споживачів від небезпечної продукції, ТОВ «РЕККІТТ БЕНКІЗЕР УКРАЇНА» звернулось до правоохоронних органів України. У свою чергу, Держлікслужба вживає всі необхідні заходи згідно чинного законодавства.

Ще статті по темі

Back to top button