Суспільство

У чернігівських магазинах продовжують продавати алкоголь після 22-ї

Інспектори-ревізори «Муніципальної варти» м. Чернігова склали адміністративні протоколи за ч. 2 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення відносно магазину «Маркет 24», що знаходиться по вул. Незалежності, 70, та магазину «Ватес», що розташований на розі проспекту Миру та вул. Козацька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Набув чинності Закон, який дозволяє місцевій владі обмежувати продаж алкоголю

Продавці відпускали покупцям алкогольну продукцію після 22-ї, що заборонено рішенням Чернігівської міської ради про заборону продажу алкогольних і слабоалкогольних виробів у період із 22.00 по 8.00.

Тепер свої дії вони пояснюватимуть на засіданні адміністративної комісії органу місцевого самоврядування за місцем проживання.

Джерело: Муніципальна варта м. Чернігів

Ще статті по темі

Один коментар

  1. То Хрустицкому бутылку не дали,Вот и нашли Инспекторы попрошайки!!!!Кто не знает,Варта и Ее шеф Хрустицкий Виталик в народе Виталик Дол…б Работают следующим образом: Гараж 200$ метки нет.Шаурма (5-10кг мяса лично Шефу)Кофе точки (не скажу точно сумму и пару банок коф)Так что если давать барыгам водку ,пару бутылок,они много не стоя ,чистый пустяк ,то можно торговать)))))

Back to top button