Суспільство

У Чернігівській міськраді розповіли про подальшу долю дитячої стоматполіклініки

«Не потрібно «рятувати» будівлю дитячої стоматполіклініки на Княжій. У нас не було і немає планів на її демонтаж, це питання не є пріоритетним сьогодні, ми не закладали відповідного фінансування до бюджету міста», – сказав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако під час загальноміської наради 20 лютого. Про це повідомляють у пресслужбі Чернігівської міської ради.

Останні тижні в публічному просторі порушували питання подальшої долі будівлі, пошкодженої під час бойових дій 2022 року. Стоматполіклініка переїхала до іншого приміщення, а ця споруда перебуває в стані, непридатному для експлуатації.

З огляду на обмежені можливості бюджету Чернігівської міської тергромади, який у 2024 році розпланований між ЗСУ й утриманням міста, фінансовий ресурс для вирішення питання з цією будівлею відсутній. Зважаючи на воєнний стан, така тенденція може зберігатися й надалі, зазначив під час наради в.о. очільника міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Громадськість Чернігова постала на захист пошкодженої будівлі колишньої дитячої стоматполіклініки

«Дякую історикам та активним громадянам за обговорення майбутньої долі цієї будівлі. Обов’язково повернемося до цього питання, коли матимемо можливість. Тоді й ухвалюватимемо спільне рішення, що робити», – сказав Олександр Ломако.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button