Суспільство

У Чернігівській політехніці підтримали всеукраїнський флеш-моб

Кафедра маркетингу, PR-технологій та логістики Національного Університету «Чернігівська політехніка» підтримала всеукраїнський флешмоб #ДомаДобре. Його запустило Міністерство охорони здоров’я.

Як повідомили на кафедрі, цей флеш-моб покликаний показати моменти з повсякденного життя, на які зазвичай не вистачає часу через надмірну перевантаженість на роботі, навчанні і так далі. Однак карантин дав можливість приділити більше часу рідним та самому собі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Посади іграшку в яму»: флеш-моб на дорогах Чернігівщини

«Використовуйте цей час не лише з користю, а й з насолодою для себе. Запроваджуйте нові сімейні традиції, готуйте разом, відкривайте для себе та дітей нові цікаві ігри, влаштовуйте сімейні перегляди фільмів, романтичні вечори з партнером. Навіть такі дрібниці, як щоденні душевні розмови за вечерею, пустощі з домашніми улюбленцями, щирий сміх під час перегляду фільму або за грою, коктейль емоцій від читання захоплюючої історії з улюбленої книжки, стануть для вас приємним спогадом, коли ви повернетеся до звичайного ритму життя», — зазначила викладачка кафедри Вікторія Чкхаідзе.

Аби долучитися до флеш-мобу потрібно зробити домашнє фото з хежтегом #ДомаДобре  та викласти його у Instagram. У пості варто написати про те, що мотивує залишатися вдома.

Естафету вже передали іншим кафедрам університету.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button