Суспільство

У чернігівській школі №19 завершують капітальний ремонт басейну

У чернігівській школі №19 завершують капітальний ремонт басейну. Відкритий для учнів та учениць не лише цієї, а й сусідніх загальноосвітніх та спортивних шкіл, він може приймати для занять плаванням до 10 груп на добу.

 У нас школа працює за проєктом сприяння здоров’ю і діти мають 3 уроки фізкультури з яких 1 урок займались плаванням, також були додаткові години після уроків. Діти, коли побачать цей басейн, будуть з радістю ходити, займатися – на уроках фізичної культури і післяурочний час, — розповідає директорка ЗНЗ №19 Людмила Шелупець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медреформа в дитячій поліклініці Чернігова: басейн тепер платний

Це повний капітальний ремонт басейну, проведений за кошти міського бюджету. Перед цим, у 2018 році, тут замінили сучасним розташоване в підвалі обладнання для підігріву, фільтрації та знезараження води.

Потім, з 2019 року, капітально відремонтували приміщення та всю решту інженерного обладнання. Зокрема, замінені трубопроводи водопостачання та водовідведення, внутрішнє електрообладнання приміщень, зроблена сучасна приточно-витяжна вентиляція, повністю оновлені не тільки зал з басейном, але й коридор, роздягальні, душові та тренерська кімнати.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прес-служба Чернігівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button