Суспільство

У Чернігові 128 учасників АТО отримали земельні ділянки

Сьогодні, 26 січня, на пленарному засіданні 15-ї сесії Чернігівської міської ради 7-го скликання перше додаткове питання було про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам – учасникам АТО, учасникам бойових дій, ветеранам війни та членам сімей загиблих учасників АТО для індивідуального дачного будівництва.

Про це ЧЕline повідомили в прес-службі Чернігівської міської ради.

Як вже повідомлялося раніше, в Чернігівській міській раді 16 січня шляхом жеребкування розподілили для учасників АТО 128 земельних ділянок біля садівничого товариства «Гудок» для індивідуального дачного будівництва. Учасники АТО до 12 січня подавали відповідні заяви до відділу звернень громадян міської ради.

Списки претендентів, а також механізм жеребкування обговорювалися на кількох засіданнях Ради ветеранів АТО, членів їхніх сімей і членів сімей загиблих (померлих) воїнів АТО при Чернігівській міській раді. Загалом було подано 425 заявок.

У день жеребкування після ще кількох перевірок члени Ради допустили до жеребкування 350 осіб.

Решта 75 осіб були виключені через те, що вони не були прописані в м. Чернігові, мали статус учасника бойових дій, але не мали підтвердження, що вони є учасниками АТО.

Також виключили прізвища тих, хто продублювався через те, що кілька разів подавав заяви на виділення земельної ділянки. Цього дня автоматично без жеребкування виділені для членів сімей загиблих учасників АТО (2 ділянки), інвалідам І категорії (2 ділянки), інваліду ІІ категорії (1 ділянка).

Депутати Чернігівської міської ради сьогодні на пленарному засіданні затвердили список переможців жеребкування. Відповідно до прийнятого рішення, 128 земельних ділянок виділені учасникам АТО, учасникам бойових дій, ветеранам війни та членам сімей загиблих учасників АТО для індивідуального дачного будівництва біля садівничого товариства «Гудок», орієнтовною площею 0,0600 га.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко запропонував депутатам проголосувати за це рішення як за основу, так і в цілому. 38 депутатів проголосували «за» це рішення.

Список учасників АТО, яким надано земельні ділянки для індивідуального дачного будівництва

01_19

02_19

03_28

04_19

Ще статті по темі

Back to top button