Суспільство

У Чернігові декілька багатоповерхівок можуть відключити від водопостачання

У Чернігові мешканці будинків, які обслуговують ОСББ «Шевченка, 110», ОСББ «Пілот 41», ОСББ «Льотна 3Б», ОСББ «Миру 180А» та ОСББ «Єськова 14» можуть відключити від водопостачання.

Про це повідомляє КП «Чернігівводоканал».

Там повідомляють, що в зазначених ОСББ відбулося самостійне приєднання до систем централізованого водопостачання, а саме: в будинках, які знаходяться на обслуговування вказаних ОСББ, відбувається використання питної води для поливу дворових і прибудинкових територій та зелених насаджень, а також інші витрати води для утримання будинків зокрема, прибирання місць загального користування без засобів облік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Частина чернігівців залишається без гарячої води: перелік адрес

У водоканалі зазначають, що станом на сьогодні, 5 травня, договір про надання послуг із централізованого водопостачання / централізованого водовідведення між вище зазначеними ОСББ та КП не украдено.

Також комунальники просять голову ОСББ надати доступ для проведення обстеження внутрішньобудинкових мереж, аби виявити самовільне приєднання до систем централізованого питного водопостачання та централізованого водовідведення.

«Якщо до зазначеного у повідомленні терміну доступ до внутрішньобудинкових мереж за адресами надано не буде, будинки за адресами: вулиця Шевченка, 110; вулиця Льотна, 41; вулиця Льотна, 3Б; проспект Миру 180А; вулиця Курсанта Єськова, 14, буде від’єднано від системи централізованого питного водопостачання», – зазначається в повідомленні «Чернігівводоканалу».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button