Суспільство

У Чернігові депутати підтримали випускника (Фото)

*Актуально

Фракція «Наш край» у Чернігівській міській раді долучилася до акції «Допоможи випускнику потрапити на шкільний бал», організованої міською газетою «Весть». Суть акції полягає в тому, що меценати допомагають придбати святкове вбрання випускникам із соціально уразливих родин.

Депутати «Нашого краю» підтримали випускника чернігівської ЗОШ №21 Романа Горського, який успішно навчається та мріє в майбутньому стати програмістом, хоча прагне розвиватися й у своєму хобі – музиці. За традицією школи, де навчається Роман, усі випускники приходять на шкільні урочистості у вишиванках. Депутати придбали для хлопця всі речі, які він вибрав для випускного балу, зокрема і вишиванку від місцевого виробника – фабрики «Ярославна».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Наш край» проти закриття поштових відділень у селах

За словами депутата міської ради Віктора Бистрова, соціальна акція є важливою і потрібною. «Усі наші депутати на чолі з Олександром Соколовим не залишилися осторонь і допомогли випускникові не тільки вбранням, а й життєвими порадами. Фракція зустрілася, поспілкувалася із Романом та його мамою», – розказав Віктор Бистров.

Акція «Допоможи випускнику потрапити на шкільний бал» у Чернігові існує вже 9 років. За цей час місцеві меценати допомогли втілити мрії близько 20 чернігівським випускникам.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button