Суспільство

У Чернігові дорожчає вартість проїзду в громадському транспорті

Нині ціна на проїзд у автобусі для перевезення пасажирів в межах міста Чернігова становить 6 гривень. На проїзд в автобусі на міських маршрутах загального користування для учнів закладів загальної середньої освіти міста Чернігова (при наявності учнівського квитка на період з 1 вересня до 21 червня включно) – 3 гривні.

Утім, вже завтра, 29 вересня, на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради вартість проїзду будуть підвищувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Очікується здорожчання вартості проїзду в громадському транспорті Чернігова

Інформація про це опублікована на офіційному сайті міської ради.

Міська влада буде встановлювати граничну вартість разового квитка на проїзд у автобусі для перевезення пасажирів в межах міста Чернігова – 8,00 грн.

На 1 гривню подорожчає проїзд для школярів.

Також здорожчає вартість проїзду в електричному транспорті.

На засіданні робочої групи з питань реалізації цінової політики у житлово-комунальному господарстві та на міському транспорті було погоджено та рекомендовано виконавчому комітету міської ради для встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів міським електричним транспортом:

— за одну поїздку при розрахунку за проїзд готівковими коштами та безконтактною банківською карткою чи пристроєм з технологією NFC у розмірі 8 грн;

— за одну поїздку при розрахунку з використанням електронного квитка у розмірі 6 грн (з понижуючим коригувальним коефіцієнтом 0,75);

— разового проїзду для учнів закладів загальної середньої освіти міста Чернігова, при наявності учнівського квитка, при використанні електронного квитка у розмірі 3,00 грн.

— вартість місячних проїзних квитків:

Громадський – 360 грн;

Студентський – 180 грн;

Учнівський – 90 грн;

Для юридичних осіб – 405 грн.

Ще статті по темі

Back to top button