Суспільство

У Чернігові фракція «Наш край» виступає проти бездумної ліквідації районних у місті рад

*Актуально

У Чернігові фракція політичної партії «Наш край» виступила проти бездумної ліквідації Деснянської і Новозаводської районних у місті рад. На засіданні чергової сесії міськради розглядалося питання «Про неутворення районних у місті рад».

За словами депутата від «Нашого краю» Віктора Бистрова, на засідання сесії було винесено питання про фактичну ліквідацію райрад, однак не запропоновано плани подальшої діяльності важливих структурних підрозділів, що займаються питання соціального захисту, опікуються соціально вразливими категоріями жителів Чернігова, зокрема, управлінь соціального захисту, територіальних центрів та служб у справах дітей, які працюють у кожній з райрад.

         «Ми не могли голосувати за це питання, оскільки не були представлені плани реорганізації і розвитку низки важливих управлінь та відділів райрад, діяльність яких необхідна для жителів міста», — пояснив він. Віктор Бистров підкреслив, що перелічені підрозділи працюють лише у структурі Деснянської та Новозаводської районних рад, і їхні функції не дублюються у міській раді.

«Ліквідувати будь-які структури можна швидко, значно довше потрібно налагоджувати їхню роботу, формувати професійні колективи», — зазначив депутат міськради від «Нашого краю».

У результаті, на початку сесії питання про не утворення районних у місті Чернігові рад було знято з порядку денного.

Прес-служба обласної організації партії «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button