Суспільство

У Чернігові хочуть створити каталог туристичних об’єктів

Наступного місяця в Чернігові презентують каталог туристичних об’єктів міста в електронному вигляді. А вже на початок туристичного сезону 2020 року каталог матиме і друкований варіант.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала заступник начальника управління культури та туризму Чернігівської міської ради Катерина Литвин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про туристичний бізнес Чернігівщини в цифрах

«Протягом останнього тижня триває активна робота над проєктом управління культури та туризму Чернігівської міської ради щодо створення та упорядкування інформації про туристичні об’єкти Чернігова. Мета проєкту – здійснити максимальний збір інформації про туристичні об’єкти міста легенд, аби надалі спростити процес створення та формування туристичних продуктів», – пише вона.

За словами Литвин, збором відомостей до каталогу за трьома спеціально розробленими анкетами, що перенесені в Google-форми, займаються студенти Чернігівського національного технологічного університету за координаторства завідувачки та викладацького складу кафедри маркетингу. Додамо, що відомості збирають за такими напрямами: заклади розміщення, харчування та культурні локації міста.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button