Суспільство

Вулицю Небаби знову просять перейменувати

Петиція з проханням перейменувати вулицю Небаби була створена у відповідному розділі на сайті Чернігівської міської ради.

«Прошу перейменувати вулицю Небаби тією назвою, що була до перейменувань, —  на честь адмірала Ніцберга, а потім на честь Боженка», — пише автор петиції Олена  Стоян.

«Можливо, — зауважує автор, — надійдуть ще пропозиції інших гарних назв нашої вулиці. Мешканці вулиці та городяни будуть дуже вдячні». 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівці хочуть знати своїх депутатів

До кінця збору підписів залишилось 29 днів. Станом на 5 травня петицію підписали 1 особа з 250 необхідних.

Зазначимо, тема перейменування цієї вулиці вже неодноразова підіймалася її мешканцями. Зокрема, на сайті  міськради, крім цієї, було вже створено 15 подібних петицій, проте жодна з них не набрала необхідної для розгляду кількості голосів.

Ще статті по темі

7 коментарів

  1. Така наполегливість мешканців зазначеної вулиці свідчить лише про їх необізнаність і небажання дізнатися, хто такий Мартин Небаба. Їм просто не довподоби прізвище, і це також свідчить про низьку культуру мешканців. Мабуть, керівникам міста треба з обох кіців вулиці розмістити таблички з відповідною інформацією про нашого видатного земляка, українського політичного і військового діяча доби Богдана Хмельницького.

  2. Така наполегливість мешканців зазначеної вулиці свідчить лише про їх необізнаність і небажання дізнатися, хто такий Мартин Небаба. Їм просто не довподоби прізвище, і це також свідчить про низьку культуру мешканців. Мабуть, керівникам міста треба з обох кіців вулиці розмістити таблички з відповідною інформацією про нашого видатного земляка, українського політичного і військового діяча доби Богдана Хмельницького.

    1. Стоп! А чи було громадське обговорення перейменування на Небабу? Напевне, знайдеться більш прийнятна кандидатура, можливо з колишніх мешканців цієї вулиці.

  3. Пропоную вулицю імені видатного розмазая Василя Чепурного.

  4. Бидлота неосвічена. Йди краще на роботу замість того щоб спамити міськраду дурнуватими петиціями.

  5. Вулицю Небаби потрібно переіменувати в вулицю НЕДІДА

Back to top button