Суспільство

У Чернігові людей літнього віку безкоштовно навчатимуть англійської мови

У Чернігові на базі освітньо-культурного Гончаренко центру запускають безкоштовні курси англійської мови для людей літнього віку. Студенти віком від 60 років можуть опанувати мову «з нуля» завдяки спеціально розробленій програмі навчання. 

За словами директора простору Олександра Ясенчука, серед відвідувачів простору чимало людей літнього віку. Саме від них і прийшов запит на окремі курси англійської. 

«Наші курси англійської відвідували чернігівці різного віку, проте ми помітили: літнім людям складніше «встигати» за інтенсивним курсом. Вони потребують окремого, спрощеного підходу — для цього і запускаємо окрему групу», — ділиться пан Олександр.

Як зазначають у просторі, студенти курсу зможуть опанувати мову «з нуля», а в результаті учасники позбудуться «страху» комунікації з носіями мови. 

«Навчання на курсі передбачає більш повільний темп та багато розмовної практики. Ми розпочнемо опанування мови з фундаменту — базового рівня, що включає найпростіші слова, конструкції та теми. Це дозволить майбутнім випускникам курсу відповідати на найбільш поширені запитання англійською, розповідати про себе та ставити зустрічні питання», — додають організатори.

Долучитися до онлайн-курсу можуть чернігівці віком від 60 років. Заняття відбуватимуться за адресою вул. Шевченка, 9 (Гончаренко центр Чернігів). Для реєстрації на навчання достатньо заповнити коротку форму за цим посиланням.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button