Суспільство

У Чернігові мобільний клас завітав до дитячого садочка (Фото)

Сьогодні рятувальники та поліцейські на пересувному класі безпеки завітали до одного з дошкільних навчальних закладів м. Чернігів.

Про це повідомляють у Головному управлінні ДСНС України у Чернігівській області.

Завдяки спільному проєкту ДСНС України та Національної поліції України, створеному за ініціативи МВС України та підтримки Міжнародного дитячого фонду ООН UNICEF Ukraine, чернігівські дітлахи отримують цікаві, якісні та корисні знання про безпеку життєдіяльності в новому мобільному класі.
Рятувальники розповіли малятам, як необхідно поводити себе у разі виникнення пожеж, за яким номером телефонувати та що таке вогнегасник.

Крім того, пояснили алгоритм дій під час виявлення підозрілих або вибухонебезпечних предметів і поговорили про безпеку на воді. Поліцейські, у свою чергу, нагадали дітям правила дорожнього руху та номери екстрених служб. Особливо яскраві емоції у малюків викликала можливість приміряти спецодяг і зробити чудові фото на згадку.

Наостанок дітлахи отримали корисну сувенірну продукцію, розроблену Міжнародним дитячим фондом ООН UNICEF Ukraine спільно з ДСНС України.

Подібні уроки безпеки – надзвичайно важливі в умовах сьогодення, адже вони сприяють підвищенню культури безпеки та запобігають виникненню трагічних випадків серед дітей.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button