Суспільство

У Чернігові на день перекриють дорогу і відмінять три тролейбусні маршрути

У Чернігові 2 жовтня у зв’язку з проведенням капітального ремонту проїзної частини вул. Рокоссовського рух автотранспорту по зазначеній вулиці, а саме, правої смуги (бік кінотеатру Перемога), перекриватиметься на ділянці від вул. Шевченка до вул. Всіхсвятської, без перекриття перехрестя вул. Рокоссовського-вул. Всіхсвятська. Про це повідомили в управлінні транспорту та зв’язку міської ради.

Про це ЧЕline повідомили у прес-службі Чернігівської міської ради.

Тролейбуси на маршрутах № 9, 10, 11 працювати не будуть.

У тролейбусний маршрут № 8 буде внесено наступні зміни: Хімволокно – І. Мазепи – Толстого – Преображенська – Пушкіна – Шевченка – Сіверянка в прямому та зворотньому напрямках. Тимчасово буде відновлено роботу тролейбусного маршруту № 2.

Тролейбусний маршрут № 10 будуть обслуговувати автобуси № 10а.

Для автобусів міських маршрутів 1; 10а; 14; 17; 21; 22; 22а; 25; 26; 27; 30; 39; 42; 44; 46 рекомендовано проїжджати проблемну ділянку таким чином:

2017-09-29_121322

Управління транспорту та зв’язку міської ради окремо інформує, що на час проведення зазначених робіт громадський транспорт не буде дотримуватись встановленого розкладу руху маршрутних транспортних засобів. Можливі також перебої у роботі транспорту з причини заторів.

Крім того, управління рекомендує мешканцям міста завчасно планувати свій шлях та виходити раніше. Також просить вибачення за тимчасові незручності та дякує за розуміння.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button