Суспільство

У Чернігові на перехресті Шевченка – Малиновського тривають ремонтні роботи (Фото)

У Чернігові по вул. Малиновського тривають ремонтні роботи. Працівники підрядної організації вже вклали бортовий камінь та основу з піщано-гравійних сумішей. Невдовзі укладатимуть нижній шар асфальтобетонного покриття. Це перший етап реалізації проєкту з перенаправлення вантажних автомобілів із густонаселених житлових районів міста в промислові та за міську територію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині ремонтуватимуть дороги загального користування місцевого значення

Минулого тижня, 13 травня, на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради надали дозвіл на проведення робіт у рамках другого етапу реалізації цього проєкту. На перехресті вул. Шевченка та вул. Малиновського вже розпочали облаштовувати рух по колу. Наразі техніка знімає старе асфальтне покриття. Через проведення ремонтних робіт, які триватимуть до 15 червня, тут змінена схема організації дорожнього руху. Це необхідно для запобігання виникненню аварійних ситуацій та якісного виконання робіт.

На засіданні виконкому міський голова Владислав Атрошенко повідомив, що обласною субвенцією з державного дорожнього фонду виділено 100 млн гривень. Загалом же на ремонт ділянки від проспекту Миру до перехрестя Малиновського – Шевченка необхідно орієнтовно 200 млн грн. До цієї суми також входять усі супутні роботи. Зокрема освітлення, пішохідні переходи, світлофорні об’єкти та багато іншого. Також буде організовано два кола для руху транспорту – на Шевченка/Малиновського і 1-го Травня/Кільцева.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button