Суспільство

У Чернігові «Наш край» привітав ветеранів із Днем Перемоги

Імідж*
Депутати фракції «Наш край» у Чернігівській міській та районних у місті ради 9 травня стали учасниками масових заходів до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, що відбулися в обласному центрі. Цього року, незважаючи на дощову прохолодну погоду, урочистості були надзвичайно масовими – за участі майже 3 тис. чернігівців і гостей міста.

DSC_0209
Зранку мітинг і церемонія покладання квітів пройшли у центрі Чернігова — у сквері імені Попудренка. Зі святом чернігівців привітали представники влади та громадськості. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих у роки Другої світової війни бійців і померлих після війни ветеранів, воїни Чернігівського гарнізону дали військовий салют.

DSC_0198

Потім учасники мітингу поклали квіти до братської могили бійців, які загинули у вересні 1943 року під час визволення міста від нацистів, і меморіальних стел на честь загиблих в АТО та Героїв Небесної Сотні.

DSC_0213
На переконання голови фракції «Наш край» у Чернігівській міській раді Олександра Соколова, нині необхідно більше уваги приділяти ветеранам, дбати про належний їхній соціальних захист, оскільки так ми виконаємо свій обов’язок перед поколінням людей, яким судилися надзвичайні випробування і вони гідно їх витримали. На жаль, зараз у Чернігові проживають тільки 326 учасників Другої світової війни. І дуже важливо, на його думку, повернути мир в Україну, адже тільки за таких умов можливий повноцінний суспільний розвиток та економічне піднесення.
Також церемонія покладання квітів відбулася на Меморіалі Слави на Болдиній горі.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button