Суспільство

У Чернігові немолодий чоловік виявився паралізованим у зачиненій квартирі

Сьогодні, 11жовтня, о 9-й ранку на лінію «102» надійшло повідомлення від працівниці соціальної служби, що вона зараз перебуває на вулиці Космонавтів за адресою мешкання громадянина, якого доглядає, але дверей їй ніхто не відчиняє. У квартирі мешкає 71-річний чоловік. Останнього разу бачилися кілька днів тому, дідусь почувався добре. З вулиці видно, що в квартирі горить світло, чутно, як озивається господар, але не виходить. За вказаною адресою одразу направили один з екіпажів патрульної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запізнився на електричку: патрульні розшукали 10-річного хлопчика, що загубився

Прибувши на місце, патрульні з’ясували, що потрібна квартира розташована на першому поверсі. Крізь нещільно прикриту кватирку дійсно чутно голос чоловіка — він кликав на допомогу.

Зважаючи на те, що людина в квартирі може перебувати в небезпеці, поліцейські вирішили потрапити всередину через вікно. Обережно, не пошкодивши скла, одному з інспекторів вдалося відчинити вікно.

Старий чоловік лежав на підлозі в коридорі. Сказав, що не відчуває ніг і не може підвестися. Патрульний одразу відчинив вхідні двері та впустив бригаду швидкої допомоги, яка вже також прибула на місце.

За словами чоловіка, напередодні йому зненацька стало зле. Він втратив рівновагу і впав. Піднятися вже не зміг. Громадянина шпиталізували з підозрою на інсульт.

Патрульна поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button