Суспільство

У Чернігові облаштують два майданчики для вигулу собак

У наступному році у Чернігові планується облаштування двох майданчиків для вигулу собак.

Про це повідомляє Управління ЖКГ.

« Далі, якщо подібна ідея знайде позитивний відгук серед містян, практику можна буде поширити по всьому місту. Але варто з чогось почати»,- зазначається у повідомленні.

Управління пропонує містянам самим обрати майбутнє місце розташування майданчику. Для цього необхідно перейти за посиланням і заповнити анкету (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScdoL3NccOcYzVf67uPVbBKCxaxUpqKa-9gzhm9efof5pT7cA/viewform?fbclid=IwAR0RPuWMtYJWxUj72LGFIBd9rpxrxEz7MS9SFhtp-FwOgzU5-pkJV9mgDHI).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нові місця для вигулу собак у Чернігові з’являться лише після підрахунку кількості чотирилапих у місті

Тож, на розгляд мешканців міста наступні локації місць для влаштування огороджених майданчиків для вільного вигулу собак (на карті локації виділені червоними прямокутниками та пронумеровані):

  1. Мікрорайон ЗАЗ ( біля заправки ОККО), на виїзді з міста.
  2. Мікрорайон Масани, зелена зона між вул. Незалежності та вул. Елеваторною за територією Католицького Храму.
  3. Березовий гай по вул. Кільцева по дорозі до м-ну «Епіцентр».
  4. Центр міста, в кінці бульвару по проспекту Миру, біля площі Дружби народів (біля перехрестя просп. Миру та вул. С. Русової).
  5. Перехрестя вулиць Київська та Гонча, з боку багатоповерхової житлової забудови.
  6. Мікрорайон Шерстянка, зелена зона біля виходу з підземного переходу від вул. Івана Мазепи (земельна ділянка межує із смугою відведення залізничної колії).
  7. Мар’їн гай, з боку річки Стрижень, на ділянці вільній від дитячих та спортивних майданчиків та поза прибережною смугою.

Майбутні майданчики для вільного вигулу матимуть: огорожу, спеціальні тренувальні снаряди для собак, лави, урни для відходів. У подальшому з набуттям практичного досвіду можливе удосконалення наповнення вигулів.

118224807_2720508141608635_3365368359465419044_n

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button