Суспільство

У Чернігові планують підвищити вартість проїзду в громадському транспорті

Чернігівська міська рада планує підвищити вартість проїзду у міському пасажирському автомобільному транспорті. Проєктом даного документу передбачається «застосування для суб’єктів господарювання (незалежно від форми власності, відомчої підпорядкованості та організаційно-правової форми господарювання), які здійснюють перевезення пасажирів на міських маршрутах загального користування «Базовий тариф» на проїзд у автобусі – 17,00 грн.».

«Базовий тариф» застосовується при розрахунку за проїзд готівковими коштами.

При розрахунку за проїзд безконтактною банківською карткою чи пристроєм з технологією NFC встановити понижуючий коригувальний коефіцієнт до «Базового тарифу» у розмірі 15 грн.

Вартість разового квитка на проїзд в автобусі на міських маршрутах загального користування з можливістю пересадки впродовж 30 хвилин, при розрахунку за проїзд з використанням електронного квитка, встановити з урахуванням понижуючого коригувального коефіцієнту до «Базового тарифу» у розмірі 12 грн.

Вартість разового квитка на проїзд в автобусі на міських маршрутах загального користування для учнів закладів загальної середньої освіти міста Чернігова з можливістю пересадки впродовж 30 хвилин, при розрахунку за проїзд з використанням електронного квитка, за наявності учнівського квитка, встановити з урахуванням понижуючого коригувального коефіцієнту до «Базового тарифу» у розмірі 5 грн.

Розробник проєкту – управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку Чернігівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button