Суспільство

Жителі мікрорайону Шерстянка у Чернігові можуть залишитися без води

У зв’язку з аварійно-ремонтними роботами на водопроводі діаметром 600 мм по вулиці Леоніда Пашина, водопостачання району Шерстянка здійснюється через резервний водопровід діаметром 300 мм. Через це, обсяги води, які надходять в район Шерстянка, суттєво зменшено.

Про це повідомляє КП «Чернігівводоканал».

В години максимального розбору води (субота-неділя з 10.00 до 12.00 год) спостерігатиметься падіння тиску води, що, в свою чергу, призводить до зупинки підвищувальних насосних станцій в будинках вище 5-ти поверхів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині за добу згоріло два магазини

КП «Чернігівводоканал» не може вплинути на ситуацію, оскільки ділянку водопроводу по вулиці Леоніда Пашина, діаметром 600 мм та довжиною понад 60 метрів вже демонтовано і тривають роботи по її заміні. Наразі вказати строки виконання робіт неможливо, через складні погодні умови.

Також, враховуючи стан комунальних та будинкових мереж в районі Шерстянки, КП «Чернігівводоканал» не може підвищити тиск води в мережі — це загрожує повним припиненням водопостачання району.

У разі перерви у водопостачанні понад три години, КП Чернігівводоканал здійснюватиме підвезення питної води автомобільним транспортом.

Така ситуація залишатиметься до закінчення аварійно-ремонтних робіт по вулиці Леоніда Пашина.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button