Суспільство

У Чернігові побудують штраф майданчик для авто

У Чернігові підшукують нове місце для штрафмайданчика, на якому зберігаються вилучені поліцією автомобілі. Про це йшлося на щотижневій розширеній нараді в Чернігівській міській раді 8 червня.

Зараз у якості такого штрафмайданчика використовується ділянка на вулиці Жабинського, але територія там недостатня і не відповідає ані нормам щодо площі такого майданчика, ані фактичній потребі.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко дав доручення профільним управлінням – земельних ресурсів та ЖКГ – знайти прийнятний і для міста, і для поліції варіант вирішення цієї проблеми. Площа ділянки під такий штрафмайданчик має бути десь 1 – 1,2 га. Місто має облаштувати цей об’єкт і передати Національній поліції, яка буде опікуватися ним надалі – охороняти, обслуговувати тощо. З огляду на порівняно невелику вартість облаштування, треба не зволікати з цими роботами і виконати їх вже цього року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові встановлять електронне табло з інформацією про чернігівців-захисників України, загиблих у зоні АТО/ООС

Як варіант розташування такого майданчика місто вже запропонувало земельну ділянку на вул. Володимира Дрозда.

Принагідно міський голова доручив вивчити питання того, де буде знаходитися штрафмайданчик для автомобілів, які новостворена в Чернігові муніципальна інспекція з паркування буде прибирати з вулиць при неправильній парковці. На думку Владислава Атрошенка, якщо це доцільно, то такий майданчик може знаходитися і окремо від підпорядкованого поліції. Наприклад, на території  КП АТП-2528.

Щодо іншої матеріально-технічної допомоги органам Національної поліції міський голова зазначив, що цього року, окрім штрафмайданчика, коштом міста буде виконаний також ремонт її службового приміщення. Кошти на це в міському бюджеті закладені, ремонтні роботи розпочнуть у липні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прес-служба Чернігівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button