Суспільство

У Чернігові встановлять електронне табло з інформацією про чернігівців-захисників України, загиблих у зоні АТО/ООС

Електронне табло (інфобокс) з інформацією про чернігівців-захисників України, загиблих у зоні АТО/ООС, встановлять у сквері ім. М. Попудренка найближчим часом. Реконструкції скверу для його встановлення не чекатимуть.

Таке доручення чернігівський міський голова Владислав Атрошенко дав керівникові міського управління ЖКГ 8 червня на щотижневій розширеній нараді в Чернігівській міській раді.

Як уточнив принагідно керівник управління Ярослав Куц, над цим уже працюють, для встановлення терміналу потрібно ще місяць-півтора. Він уже стовідсотково буде встановлений до Дня Незалежності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гончар із Чернігівщини робить найбільший в Україні свищик (Фото, відео)

Інформація, доступна для перегляду в цьому терміналі, готується вже зараз. Її узгоджуватимуть зокрема з організаціями родин загиблих.

Одночасно міський голова доручив керівнику управління ЖКГ максимально публічно й у різний спосіб звітувати про терміни, коли відбудеться реконструкція скверу Попудренка, тоді ж вирішуватиметься і питання меморіалу загиблим героям АТО/ООС.

За словами Ярослава Куца, цього року замовляють робочий проєкт цієї реконструкції, а роботи можуть розпочатися, якщо будуть фінанси на це, наступного року.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button