Суспільство

У Чернігові побудують завод

Сьогодні в приміщенні  Чернігівської обласної державної адміністрації підписаний Меморандум про взаєморозуміння між трьома сторонами: Чернігівською обласною державною адміністрацією, Чернігівською міською радою та  Компанією NAFFCO.

Документ підписали Голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко та Генеральний представник компанії NationalFireFightingManufacturingFZCO (NAFFCO) в Україні Абед Алуан.

Відповідно до положень Меморандуму, арабська компанія як інвестор має намір відкрити в Чернігові завод з виробництва протипожежного обладнання. Продукція цього заводу вироблятиметься під торгівельною маркою NAFFCO, але маркуватиметься як «Зроблено в Україні».

Чернігівська міська рада та облдержадміністрація в рамках чинного законодавства України сприятимуть організації нового виробництва з іноземними інвестиціями на території обласного центру.

Сторони зобов’язалися діяти на засадах взаємної вигоди для досягнення поставлених цілей на основі принципів прозорості, відкритості, законності, рівноправності, партнерства, взаємодопомоги та урахування взаємних інтересів один одного.

На даний час обсяг інвестицій не відомий, але за словами генерального представника компанії NAFFCO — Абеда Алуана та менеджера заводу з виготовлення пожежних помп  — Юсуфа Абу Хадхоуда для старту планується інвестувати приблизно від 1,5 млн до 3 млн доларів США.

Довідково: Компанія NAFFCO заснована в м Дубай (Об’єднані Арабські Емірати) і є провідним світовим виробником і постачальником рішень в сфері забезпечення безпеки людей, представлена в понад 100 країнах світу.

NAFFCO є одним з лідерів світового ринку з виробництва і постачання висококласного протипожежного устаткування, систем протипожежного захисту, систем пожежної сигналізації, а також розроблення інженерних рішень щодо забезпечення захисту й безпеки (аварійні системи безпеки,  автомобілі швидкої допомоги, мобільні госпіталі, аеродромні пожежні автомобілі тощо).

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button