Суспільство

У Чернігові погасили нову поштову марку «Мрія» (Фото)

З 9-ї ранку на Головпоштамті міста Чернігова стартував продаж нових марок, а урочисту процедуру погашення провели на чернігівському Дитинці.

«11-річна Софія Кравчук із Любомля Волинської області — призерка Всеукраїнського конкурсу малюнків та фотографій «Що для мене Україна?» створила цей малюнок ще у 2021 році. Ми планували випустити конверт, але війна змінила наші плани. Ми втратили літак «Мрію», але не втратили нашу перемогу. І вона обов’язково буде за нами. А літак неодмінно відбудуємо. Сьогодні маємо гарну нагоду помилуватися чудовою маркою, де наш уквітчаний літак летить до зірок», – розповіла Олена Дорошенко, керівниця Чернігівської дирекції «Укрпошти».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Мрія» вже на Головпоштамті Чернігова (Фото)

Процедуру урочистого погашення провели разом із першим заступником голови Чернігівської обласної ради – Ніною Лемеш і радником голови Чернігівської ОВА з питань безпеки В’ячеславом Скоряком.

Наступні випуски нових марок відбудуться 20 липня – «Доброго вечора, ми з України», 4 серпня – «Пес Патрон».

Також, за повідомленням Олени Дорошенко, всі магніти «Мрія», «Російський військовий корабель, йди на..» та «Русскій воєнний корабль… всьо» випускаються чернігівським виробником.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button