Суспільство

У Чернігові поліцейський з наркотичним сп’янінням потрапив до реанімації

До реанімаційного відділення Чернігівської міської лікарні № 3 був доставлений представник правоохоронних органів з діагнозом наркотичне сп’яніння.

Про це ЧЕline стало відомо з власних джерел.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині поліція відкрила кримінальне провадження за фактом отруєння школярів

Відомо, що до лікарні потрапив працівник поліції, інспектор сектору водної поліції відділу превенції Чернігівського відділу поліції.

Ще статті по темі

7 коментарів

  1. Хай почитає Аваков, яких в НОВУ Поліцію працівників понабирали, наркоманів кончених і таких
    працює половина поліції. ПОЗОР!!!!!!

  2. Да как не обидно, но новая полиция это ужас, один обдолбаный в реанимации, второй гранаты по сбушникам бросает, что дальше…
    Как-же тесты , комиссии и прочие проверки?

  3. а вас не удивляет, что там 30 процентов ранее судимых условно и 10 процентов, конкретно отбывших свой срок в зоне? Никто не проверят при отборе, все решают бабки !

  4. Раджу всім коментаторам розібратися всього в 2 питаннях. 1. Яка різниця між патрульною поліцією (нова) і національною поліцією (стара)? 2. З вище описаних поліцейських, чи нові вони, чи пройшли переатестацію (в комісію по переатестації входили різні люди: діячі, волонтери, діючі поліцейські…, і вони також або пропускали, або різали кандидатів).

  5. согласен немного с копиуком, потому что речь идет о водной полиции, но….новая патрульная полиция ничем хорошим, кроме пиара не видима людям….

  6. Когда-то в водной полиции работал мл.л-нт Петренко . .дак на воде был порядок, а сейчас поразводилось бракуш, порядка на воде нету. На лодках не раз замечал, плавают одни пьяницы и обдолбанные.

  7. Пускай Петренко вернётся и наведёт порядок.Доверемся профессионалам в своём деле, мл.л-нта Петренко в строй!!!

Back to top button