Суспільство

У Чернігові презентують музичну новорічну казку

Різдво та Новий рік – час для захопливих та дивовижних історій. Єдиний Мистецький Простір Чернігівщини та Чернігівський обласний філармонійний центр фестивалів та концертних програм представляють музичну казку «Смарагдик, або Кіготь зеленого дракона».

Нікому не весело хворіти на Різдво, але недуга спіткала маленьку дівчинку Ліз і тепер в її родині не вбрана ялинка і немає свята… Кажуть, що таємничий смарагд «Кіготь зеленого дракона» здатний врятувати Ліз, тож сестра Ада з друзями рушають на його пошуки. Наших героїв очікують неймовірні пригоди і обовʼязково традиційний happy end, на який так сильно чекають в Україні і діти, і дорослі.

У виставі глядачі зустрінуться з цікавими персонажами та почують оригінальні музичні та хореографічні твори у виконанні яскравих професійних акторів.

Наша музична новорічна казка про неминучу перемогу добра над злом. Про те, що другом може стати той, кого ми боялися і від кого не очікували допомоги. Ця казка про найголовніші цінності: надію, дружбу, відданість та віру в диво, яке неодмінно має статись саме на Новий рік. Всі ми маємо справжній «цілющий смарагд» — це наші любов та взаємоповага. Тож даруймо один одному ці світлі та позитивні почуття!

Завітайте на музичну казку «Смарагдик, або Кіготь зеленого дракона» та пориньте в атмосферу зимових свят, магії та добра!

Вікова категорія від 6 до 15 років.

Ще статті по темі

Back to top button