Суспільство

У Чернігові пройшов Форум активних громадян

*Актуально

Депутат Чернігівської міської ради від партії «Наш край» Віктор Бистров узяв участь у Форумі активних громадян, що пройшов у Чернігові 13 лютого.

Учасниками заходу стали представники влади та громадських організацій, а також активні мешканці Чернігова. Організував форум Міжнародний Республіканський Інститут (IRI). За задумом організаторів, Форум активних громадян – це можливість для міської влади та громадськості зустрітися й обговорити важливі питання розвитку міста та визначити вектори співпраці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Долина Амурів» та ситуаційний центр міста: пройшов «Форум активних громадян»

За словами Віктора Бистрова, такі заходи сприяють кращому діалогу між представниками громадських організацій, політичних партій, місцевих органів влади та громадськості, яка хоче впливати на прийняття рішень. «Що активнішою буде громадськість, то більш результативно вона впливатиме на розвиток свого міста, своєї громади», – зазначив Віктор Бистров. Він додав, що нині діють чимало інструментів впливу з боку громадськості на місцеву владу, однак не завжди громадяни активно й ефективно їх використовують із різних причин.

Під час форуму йшлося про інструменти взаємодії громадськості з органами місцевого самоврядування, міський розвиток і участь у ньому громади. Також були презентовані проєкти випускників Академії громадян і Школи молодого політика, які пропонується втілити в обласному центрі Чернігівщини.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button