Суспільство

У Чернігові п’яна мати з двома дітьми перебігала дорогу на червоний

20 травня близько дев’ятої вечора один з екіпажів патрульної поліції отримав інформацію від служби «102», що на проспекті Миру в мікрорайоні Ремзавод сталася дорожньо-транспортна пригода з постраждалою особою – легковий автомобіль на пішохідному переході збив хлопчика приблизно 5-6 років. Екіпаж негайно виїхав на місце.

Про це повідомляють у патрульній поліції Чернігова.

Прибувши за вказаною адресою, патрульні побачили карету швидкої допомоги, медики вже оглядали дитину. Згодом його госпіталізують із забоєм голови та підозрою на струс головного мозку.

Поліцейські почали з’ясовувати обставини події. Виявилося, що на місці була присутня 26-річна мати хлопчика. Жінка була з характерними зовнішніми ознаками алкогольного сп’яніння і поводилася доволі агресивно. Опитавши свідків події, патрульні склали попередню картину того, що сталося.

Жінка з двома дітьми перебігала дорогу пішохідним переходом на червоний сигнал світлофора. Половину дистанції вони подолали, на другій – водій автомобіля Skoda не встиг відреагувати і наїхав на 8-річного хлопчика. Друга дитина та горе-мати не постраждали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Страшні подробиці ДТП за участі машини «Чернігівводоканалу»

Жінка повністю відмовлялася усвідомлювати те, що наслідки її дій могли призвести до більш трагічного фіналу, вона ще й відмовлялася їхати до лікарні, коли медики швидкої стали наполягати на обстеженні дитини. Також охоронці порядку встановили, що мати вже неодноразово потрапляла до поля зору поліції через не виконання батьківських обов’язків та систематичне вживання алкоголю.

Окрім патрульних, на місце прибули слідчий з розслідування ДТП та ювенальний поліцейський. Триває перевірка.

Ще статті по темі

Back to top button