Суспільство

У Чернігові – тимчасові зміни в русі громадського транспорту через ракетний удар

До усунення наслідків ракетного удару по Чернігову тролейбусні маршрути №10 і №11 тимчасово не працюватимуть.

Про це повідомляє Управління транспорту.

Тролейбусний маршрут №9 та №8 у русі від кінцевих зупинок «Автозавод» і «ЦУМ» скорочено до зупинки «Стадіон ім. Гагаріна».

Автобуси №10, що рухаються за тролейбусним маршрутом, у русі від кінцевої зупинки «Діагностичний центр» об’їжджатимуть перекриту ділянку, рухаючись вул. Шевченка – вул. Кільцева – вул. Захисників України – проспект Левка Лук’яненка та далі за своїм маршрутом у прямому та зворотному напрямку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МВС показало відео рятувальної операції в Чернігові (Відео)

Автобуси №33 об’їжджатимуть перекриту ділянку, рухаючись вул. Шевченка – вул. Кільцева – вул. Захисників України – проспект Левка Лук’яненка та далі за своїми маршрутами в прямому та зворотному напрямку.

Автобуси №28, рухаючись від кінцевої зупинки «Яцево» об’їжджатимуть перекриту ділянку, звертаючи з вул. Шевченка на вул. Кільцеву та далі рухатимуться вул. Захисників України – проспектом Левка Лук’яненка – проспектом Перемоги – вул. Молодіжна – вул. Гетьмана Полуботка – вул. Павлова – вул. Шевченка та далі за своїм маршрутом у прямому та зворотному напрямку.

Автобусні маршрути №21, 27, 30 об’їжджатимуть перекриту ділянку, повертаючи біля стадіону ім. Гагаріна на вул. Павлова та далі їхатимуть вул. Гетьмана Полуботка – вул. Молодіжна – проспектом Перемоги – проспектом Левка Лук’яненка та за своїми маршрутами в прямому та зворотному напрямку.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button