Суспільство

У Чернігові в школах, садках і пологовому ввімкнули опалення

Станом на сьогодні в загальноосвітніх навчальних закладів і дитсадочків Чернігова відновлене теплопостачання через зниження санітарно-температурних норм, встановлених для цих закладів.

Про це ЧЕline повідомили в прес-службі Чернігівської міської ради.

Протягом цього тижня, якщо не буде різких змін погодних умов, школи, дитсадки та медичні заклади продовжуватимуть опалювати.

Нагадаємо, згідно з розпорядженням міського голови від 3 квітня «Про закінчення опалювального сезону 2016-2017 років» у житловому секторі, бюджетних установах та інших підприємствах, установах та організаціях міста опалювальний сезон 2016-2017 років завершено з 00.00 4 квітня.

Утім, цим же розпорядженням рекомендовано продовжити опалювальний сезон у пологовому будинку та міській дитячій поліклініці № 2.

З огляду на суттєве зниження середньодобової температури зовнішнього повітря, управління освіти визначило необхідність продовжити теплопостачання до загальноосвітніх, дошкільних навчальних закладів Чернігова відповідно до вимог санітарно-температурних норм для вказаних закладів, як це було рекомендовано розпорядженням міського голови.

Відсутність теплопостачання в загальноосвітніх навчальних закладах №№ 18, 21, 5 та дитячому садку № 19 на підприємстві ПАТ «Облтеплокомуненерго» пояснили опломбуванням 2-х котелень на літній період.

Утім, це питання технічно має буде вирішено, і впродовж дня теплопостачання до цих закладів буде відновлено. Про це повідомив голова правління ПАТ «Облтеплокомуненерго» Віктор Геращенко.

Крім того, згідно зі змінами до розпорядження міського голови від 4 квітня Управлінню охорони здоров’я доручено також визначити необхідність продовження теплопостачання до закладів охорони здоров’я Чернігова, відповідно до вимог санітарно-температурних норм для вказаних закладів.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button