Суспільство

У Чернігові відкрили новий набір на безкоштовний курс із вивчення ПДР

У Чернігові на базі освітньо-культурного простору Гончаренко центр відкрили новий набір на безкоштовні курси з вивчення правил дорожнього руху. Після завершення навчання всі учасники зможуть самостійно скласти державний іспит із теорії ПДР.

За словами директора простору Олександра Ясенчука, з листопада українцям дозволили складати теоретичний іспит із правил дорожнього руху без відвідування автошколи, а вже в січні у Чернігові сформували першу навчальну групу курсу з вивчення ПДР. 

«Ми отримали чимало позитивних відгуків від студентів першої групи курсу, тож вирішили запустити новий набір. Навчальний формат нашого курсу нічим не відрізняється від викладання у звичайних автошколах, а до теоретичного іспиту чернігівців готують справжні майстри своєї справи», — зазначають у просторі.

Навчатиме правил дорожнього руху викладач із 30-річним досвідом Віталій Лахтіонов. Після завершення навчання учасники курсів зможуть самостійно зареєструватися на складання теоретичного іспиту в сервісному центрі МВС. 

«Крім того, якщо людина вже має водійське посвідчення, але хоче актуалізувати знання з ПДР, вона також може зареєструватися на наші курси. Жодних обмежень для участі немає: лише бажання навчатися та здобувати нові знання», — наголошують організатори.

Заняття відбуватимуться тричі на тиждень: у понеділок, середу та п’ятницю з 12:00 до 14:00 за адресою вул. Шевченка, 9  (Гончаренко центр Чернігів). Для участі достатньо зареєструватися за цим посиланням.

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. Важлива складова проєкту – платформа Гончаренко Центр. Онлайн, що пропонує безкоштовні уроки іноземних мов для всіх охочих.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button